Eilinen tunti menikin oikein mukavasti, saatiin kouluttajaltikin oikein kehuja kuinka Ares on huomattavasti kehittynyt ensimmäisiin tunteihin verrattuna, no nyt oli jo viides kerta, pääsiäisen jälkeen on yksi kerta vielä jäljellä. Areksen kontaktin haku on ihan toista luokkaa kuin aiemmin mutta taas sitä sai muistuutuksen itselleen siitä että kun koko viikon treenaa jotain tietttyä juttua että se alkaisi sujumaan, niin jokin vanhempi oppi jää vähemmälle. Melkein pitäisi kirjoittaa itselle ylös kaikki jutut mitä olisi hyvä käydä viikon aikana läpi etteivät ne taidot jää unohtumaan.

Isäntä tiivisti kaiken oikein hyvin, Ares kyllä osaa tehdä mitä käsketään, me ei itse vaan osata- eikä näin ollen osata neuvoa Aresta. Niin se kyllä on, Ares oli todella reippaasti taas kaikessa mukana, maneesiin päästyä se vetikin hienot riemuhypyt ympäriinsä ja pisti oikein kunnolla hulinaksi. Tai mitä nyt parin metrin pittaisessa nahkaremmissä pystyy.

Pääsiäiseksi mennäänkin sitten moikkaamaan Hiltua Hankoon, odotamme sitä kaikki kolme todella innolla. Hmm, ainiin olenkin unohtanut laittaa kuvan Cian ja Areksen tapaamisesta. Pitääkin tehdä se samantien.