Heheee, viikonloppu tuli ja meni, Ares pääsi "mummin" luokse hoitoon muutamaksi tunniksi kun iskä ja äippä kävivät ampumaradalla hieman jysäyttelemässä. Mummi oli aivan myyty, kuinkas muuten. Olivat  molemmat nauttineet toistensa seurasta välillä päiväunia ottaen ja välillä juoksien pitkin pihamaata. Olivat kuulemma käpsötelleetkin ja tutustuneet lähiympäristöön. Aivan kommelluksitta ei ollut reissu kuitenkaan sujunut (tirskuntaa), en tiedä mistä syystä mutta kuitenkin, Ares oli bonjannut että naapurissa asuva täti on hieman omalaatuinen ihminen ja "vainonnut" mummin elämää vuosikymmeniä. Reipas pojuhan oli sitten mennä tassutellut kiireen vilkkaa mummin valvovan silmän alta naapurin pihamaan ulkopuolelle, portin ja pensaan väliin ja vääntänyt sinne oikein veistokselliset kakkakikkareet. ...hihiihii... ei saisi nauraa.. mutta en voi sille mitään että kun koko ajatus kaikessa komeudessaan ja koomiudessaan lipuu ajatuksiini, rupeaa vähänkin pyrskähtelemään... koko asiasta hekumallisen tekee että ARes oli onnistunut käyttämään samaisen lenkin aikana kaikki kakkapussit joten... nooh.. jos vanhat merkit pitävät paikkansa.. niin kohta ne on kuitenkin viskottu mummin puutarhaaan.. ihan niin kuin ne kaikki muutkin ja muidenkin otusten jätökset..

Tänä aamuna siinä puoli kuuden maissa satoi vettä aivan kaatamalla, koitin pukeutua mahdollisimman lämpimästi ja sateeen kestävästi. Onnistuinkin siinä muuten hyvin mutta ulospäästyämme Ares ilmaisi että ei aio kuin pissiä lirauttaa  vain nopeahkosti ja sen jälkeen haluaa takaisin sisälle. No niin siinä kävikin, homma oli muuten hyvä, mutta tuo talon julkisivuremontti ja oviaukkoon käytettyö harmaa, lähes musta mönjä päätti hyökätä Areksen valkoisen turkin kimppuun. No ei kun sitten vaan pesulle, Ares ei vieläkään oikein kamalasti tuosta suihkusta tykkää, tai sitten vaihtoehtoisesti väittää niin. Sillä kyllä se valuva vesihana ja suihku jotenkin tuntuivat hyvin mielenkiintoisilta kun sitä vetta sai luvan kanssa juoda "suoraan kraanasta". Ja vaikka sieltä suihkusta ei päässytkään pois, niin äippäkin kastui niissä vesileikeissä sen verran että meni ja otti tasapuolisuuden vuoksi itsekin suihkun. Puhtaana sitten Ares pääsi "ruokapöytään" kehujen ja kannustusten saattelemana. Ja kieltämättä, kyllä siitä tuli hyvä mielie kun katseli urhoollista ja märkää pikkusoturia joka suihkun jälkeen sai ihan mielettömän energiapuuskan, juoksi pientä ralila parketilla ihan vaan siitä illosta kun hieman kosteat tassut eivät sen pinnalla enää luistaneetkaan, sitten oviaukossa tiukka mutka vasempaan ja kärppänä tattimaan omalle paikalle, eli istumaan nätisti ja odottamaan "ole hyvä" komentoa että sai tunkea kuononsa kuppiin".

Se kyllä tuossa "valkkarissa" on hyvä puoli että se kura näkyy samantien, eli ei tule jätettyä suihkua väliin "piilolian" vuoksi. Se kura suorastaan huutaa "Täällä minä olen, takertuneena turkkiin!" Se on helppo tuolloin kohdistaa pesu oikeaan osoitteeseen kun näkee että selän päältä turkki on valkoinen mutta mahanalus ja "housut" ovat kurassa.