VEPEilyt menivät Areksen kohdalta loppuun asti oikein hyvin. Oli äärimmäisen miellyttävää nähdä kuinka Ares kehittyi kehittymistään, välillä kiskoen kumivenettä jossa oli ihmisiä, välillä vetäen hukkumavaarassa olevaa rantaan. Ensi kesänä otetaan sama uusiksim ja ehkä jonain päivän lähdetään testaamaan ja kisaamaan sen kykyjä oikein kunnolla.

1251877705_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eräänä iltana Ares sitten syödä mouskutti kaikkia herkkuja siinä määrin että suusta tuleva hengityksen haju kävi lähes sietämättömäksi. Iskä nappasi hammastahnan ja hammasharjan sekä Areksen kainaloon ja aloitti pesuoperaatiot. Ares aavisteli että nyt olisi mahdollisesti jotain pahoja aikeita hänen päänsä menoksi tiedossa ja koitti paeta, tuloksetta.

Vahvat käsivarret ja reidet kietoivat Areksen kunnon pihtiotteeseen, josta ei ollut ulos pääsyä . Hetken rimpuiltuaan Ares luovutti, ei suinkaan sen takia että olisi alistunut kohtaloonsa, vaan sen takia että totesi toimenpiteen olevankin oikein miellyttävä.

Areksen silmät painuivat kiinni ja kieli liikkui suussa samaa tahtia kun iskä liikutti hammasharjaa. Hammastahnaa saatiin lisätä harjankärkeen pariin otteeseen uudestaan koska se jostain kumman syystä pääsi aina loppumaan.

Eli ei loppujen lopuksi ollutkaan niin järkyttävä toimenpide.

 

Kohta Areksella on vuorossa luonnetestit. Saas nähdä minkälaiseksi yksilöksi tuomarit hänet arvioivat.