Jahas, oli taas yksi "tällainen" yö. Ares valvottti kolmeasta asti, murahteli silloin tälöin rappukäytävästä kuuluville äänille mikä on sinänsä uutta. Tainnut valpas vahti herätä pikkumiehessä, tai no nuorukainen olisi ehkä oikea sana kuvaamaan toista. Komea poika, mamman ylpeys.. ja ennakkoluulo :D

 

No ei.. luulen että se Areksen unettomuus johtui täydestä suolesta, sai meinaan poika iltapalan kahteen otteeseen, kerran isännältä ja toisen kerran emännältä, ihan vain inhimillisestä erehdyksestä. Kolmen akaan käytiin pissillä mutta sateen takia ei oltu pidempään, kuuteen asti Ares jaksoi sinnitellä että mamman herätyskello soi, pihalle päästyämme toinen väänsi semmoiset jöötit että hyvä että kakkapussiin mahtui. Sen jälkeen sitä vaan sadatteli itseään kun ei ollut aiemmin olut pidempään pihalla, todennäköisesti molemmat olisivat saaneet nukkua kunnolla loppuyön. Kuudelta myös satoi vettä kuin "esterin perseestä", pahoittelut karkeasta kielikuvasta mutta  sitä vettä tuli ja tuli..

 

Tänään olisi tarkoitus lähteä mökille viikonlopuksi, uusi vuosikin menee ehkä samoissa merkeissä, täytyy katsoa mikä on fiilis. Ares varmasti tykkäisi!