Eilen posteljooni toi Arekselle vetovaljaat sekä pulkkavaljaat. Ares on kasvanut sen verran isoksi että edelliset valjaat eivät enää mahtuneet joten tilattiin uudet. Samalla tilattiin mammalle kaupunkiin juoksuvyö ja vetonaru.

Tänä aamuna sitten lähdettiin kokeilemaan juoksun sujuvuutta. Areshan on Hangossa vetänyt yhdesä Hiltun kanssa joten puuhan piti olla tuttua. Tosiaan, piti. Kattia kanssa, Arespa ei vetänyt ollenkaan,ei vaikka mamma yritti kannustaa "mene mene" kehotuksilla. Siinä me sitten hölkättiin naru löysällä pitkin katuja menemään ja aina kun Ares meinasi alkaa vetämään, mamma rupesi tietty kehumaan. No ei siinä muuten mitään mutta Arespa päätti tassutella mamman luoksi kehuttavaksi ja taputettavaksi.

Tämä laji vaatii selkeästi hieman harjoittelua, täytynee ottaa isäntä mukaan lenkille jotta saadaan Arekseen hieman eloa. Todennäköisesti saadaan kyllä tehdä niin että ne valjaat on isännällä tai mamma lentää kuin leppäkeihäs pitkässä kaaressa turvalleen. Noh tämä jää nähtäväksi kuinka käy :)