Maanantai-iltana lähdettiin käymään iltakävelyllä Pimun ja hänen emäntänsä kanssa. Ares oli koko päivän ollut todella levoton ja sitten kun vihdoin päästiin perille "naisia" hakemaan niin ilo oli suunnaton. Uusi koirakamu lisää! Jee! Pimu tosin oli hieman eri mieltä siitä kuinka ihanaa on saada leikkisä ja villi pentu kaveriksi. Hän teki selkeästi kantansa asiaan selväksi mutta Ares ei joko ottanut kuuleviin korviinsa moista tai oli vain ihastuksissaan siitä kuinka hienon ladyn oli tavannut. Yhteinen kävelylenkki sujui kuitenkin oikein näppärästi kunhan ensin oli saanut purkaa ylimääräisen energian leikkimällä puskutraktroria ja kiskomalla hihnaa. Oli muuten ihan ensimmäinen kerta kun toinen oli niin innokkaasti menossa eteenpäin.

Käveltiin Areksen kanssa ensimmäistä kertaa koirapuiston kautta. Pimu katseli Areksen touhuja sillä ilmeellä kuin pelkkä ajatus kirmaamisesta vuorikauriinlailla olisi liian rasittavaa. Ares sinkoili innosta vinkuen pitkin puistoa kuin aropupu konsanaan. Koitettiin myös ottaa oikein edustava kuva koirakaksikosta, mutta eihän siitä mitään tullut. Niin innokkaina molemmat oli namipalojen perään että menivät sekaisin siitä, kumman emännän "istu"-komentoa tulisi noudattaa. Pimu päättikin että kun kerran istuu pepulleen ja namipalaan saa vihdoin kuonokosketuksen, saa istuminen riittää. Hauskaa oli niin että vatsaan sattuu vieläkin :)

1005754.jpg
Tunnin lenkin jälkeen kotona sitten maistuivat papanat ja "ukin fileeraamat"  hirvenlihasuikaleet. Unikin tuli enempiä kyselemättä ja ainakin äippä sekä Ares nukkuivat puoli kuuteen asti kuin tukit, tai mien se nyt sanotaankaan.