Arekselle iski torstaina ripuli, muutaman päivän sitä ennen uloste oli jo olut himena notkeahkoa mutta torstaina se oli ripulia ja kehittyi siitä oikein kunnon vesiripuliksi -suorasuihkuruiskutukseksi. Perjantaina sitten soittelinkin eläinlääkäriin ja sain tiedoksi antaa CAnikur- kuurin ja jos toisen olo ei kohene niin sitten viemään eläinlääkäriin tarkkailuun. Puolivuotta on kuitenkin vain puolivuotta ikää. Ensimmäinen kuuri tehosi vähäsen, lauantaiaamuna kävelyllä ulos tulivat vihreät limaiset "mössöt " joka oli merkki suunnasta parempaan mutta ei vielä mikään voiton juhla. Soitto lekurille ja helpotuksen huokaus että ei tarvinnut vielä viedä toista tiputukseen, into ja vireys kun olivat säilyneet ennallaan.

Ares sai tutustua riisin maailmaan, riisivelliä pieninä annoksina, no oli sekin parempi kuin tyhjä vatsalaukku. Loppuillasta olikin jo maassa kaksi normaalia kakkakikkaretta. Jihuu!! Työvoitto todellakin! :) Illalliseksi Ares saikin riisin kera hiemankeitettyä kanaa, se oli todella maistuvaa selvästi. Hävisi kupista samantien!

Mahtavat naapurit rappkäytävässä ihmetellä hehkutushuudahdustani takaisin sisään tullessa tuolta voitokkaalta lenkiltä, kommentoin meinaan heti oven avattuani että "Jei, kakat tuli ja päästiin keräämään!" (Juoksevaa kuravelliä kun on vaikea lapioda viispiikkisellä pieneen pussiin)