Ares on nyt muutaman päivän ajan syönyt hevosen lihaa jauhettuna ja paistettuna. Lihan kyytipoikana on ollut viimeiset pari päivää jäävuorisalaattia ja sitä enenn parsakaalia sekä kurkkua. Kurkku olikin mielenkiintoinen tuttavuus, se oli ensimmäinen ruoka jonka Ares on levitellyt pitkin lattioita ennen syömistään. Tosin luulen että kyseessä on ollut liian suuria paloja koska kolmannellla "kurkkukerralla" mamma tajusi pilkkoa ne paljon pienemmiksi ja ne hävisivät muun ruoan ohella alas.

Olen ollut todella yllättynyt ruokailuun liittyvistä tuloksista. Ares on syönyt ne suurella ruokahalulla (tosin on sille tähänkin mennessä kelvannut kaikki mitä on eteen tuotu) ja kakkakasojen määrä on pienentynyt. Nappuloita syödessään, kaikki tuntui tulevan läpi, kakkaa puskettiin 3 kasaa päivässä, kun nyt tilanne on se että kakkaa vain aamuisin. Todennäöisesti elimistöllä on enemmän hyötykäytettävää nappuloihin verrattuna.

Tämä uusi ruokailutapa on kyllä oikein tervetullut ja mielenkiintoinen uutuus. Täytynee todennäköisesti viikonlopun aikana lukea lisää tuosta BARF:fauksesta, raakaruokinnasta, kasviksista jne koska jatkossa elo tulisi olemaan paljon helpompaa ja terveellisempää sekä Arekselle että omistajille kun kaikki syövät suurinpiirtein samaa ruokaa.

Hevosta

Vasemmalla 10 kg hevosta jauhettuna, oikealla 15 hevosta paloina. Vertailukappaleena talouspaperirulla.

Nappuloiden laittaminen kuppiin on ollut helppo ja nopea tapa ruokkia; papanat kippoon, hieman nestettä sekä pellavasiemen öljyä, hetken odottelu ja eikun syömään. Nyt tuntee pitävänsä Areksesta paljon intensiivisemmin huolta kun "joutuu" käyttäämään energiaa, ajatuksia ja aikaa ruokintaan.