Perjantai-lauantai välinen yö sujui sekä mammalla että Areksella vauhdikkaasti. Molemmat tuntuivat saaneen yhteisen basillin joka aiheutta vatsan sekaisin menon. Lauantai aamuna neljän aikaan Ares tepasteli edestakaisin pitkin kämppää vinkuen ja vuorotellen emäntää ja isäntää herätellen. Mammalla oli 15 tunnin pituiset työpäivät menossa joten isäntä sai kunniatehtäväkseen hiipparoida sateeseen Areksen kanssa. Mamma ei oikeastaan kerennyt muuta tekemään kuin laskea päänsä tyynyyn, kuunnella kuinka kaksikko poistui ovesta ja sen jälkeen itse nousta salamana jalkeille ja sännätä WC-pöntölle tyhjentämään suolistoa. Hetken päästä pojat tulivat takaisin sisälle ja isäntä kömpi sänkyyn sammuttaen valon eteisestä.

Ares valpastui, raollaan olevan oven takaa pilkotti yön pimeyteen valoa, oven takana myös liikkui joku tai jokin. Jos kerran isäntä ja emäntä olivat nukkumassa niin se tarkoitti sitä että kämppään oli tullut kutsumaton vieras josta oli päästävä eroon. Syvältä keuhkoista ja äänitorvestaan se laski esille matalan ja kumean murinan, niskakarvat nousivat pystyyn ja se lähestyi ovea. Jokin liikahti oven takana. Pian ovi ammahti auki ja tunkeutuja pääsi yllättämään teollaan Areksen joten nyt oli toimittava nopeasti. Ares murahti, haukahti ja säikähti yhtä aikaa, niin lujaa että isäntä varmasti tietäisi että nyt on tosi kyseessä. Mutta yht äkkiä, se tunkeutuja näyttikin tutulta, ja isännältä tuli tiukka käsky olla kunnolla. Vessassa olikin mamma!! Sieltä se jutteli nätisti, tyynnytellen ja kehyen. Voi että kun hävetti, eihän nyt mammalle sopinut murirsta, mutta miten se oli sinne vessaan päässyt kun vastahan se oli jatkanut uniaan ennen ulosmenoa?

Ares rassukka, järkytys siitä että tunkeutuja olikin mamma istumassa pöntöllä pisti sen ihan sekaisin. Se koitti tuoda kaikki lelunsa samantien vessaan ja haki kovasti anteeksi antoa mammalta. Se vinkui ja ulisi ja yritti nuolla jalkoja puskea päätänsä käsiin. Itselle tuli todella hyvä mieli, Ares toimi niin kuin kunnon vahtikoiran pitääkin. Se murina ja möykkäys oli varmaan koko kerrostalon herättävä :) No, oikealle rosmolle olisi käynyt huonosti... tällä kertaa oli lopputuloksena Areksella pieni hikka järkytyksen jäljiltä. Mamma osaa olla aika pelottava :D