Kuluneena viikonloppuna Areksella oli elämänsä toinen koiranäyttely. Sitä varten koitettiin harjoitella ahkerasti ja hienosti se Arekselta sujuikin. Mammakin sai paljon neuvoja ja opastusta tulevaisuuden varalle. Laitan myöhemmin tänne vielä omaan osioon kirjalliset arvostelut areksen näyttelysaavutuksista. Vaikka matka oli pitkä, jaksoi Ares olla pirteä ja leikkisä. Ulkona oleva lumi oli jotain aivan ihmeellistä ja taivaallista verrattuna kamalaan pimeyteen ja vesisateeseen Helsingissä. Näyttelyssä oli todella isot hulinat, sekä koiria omistajineen, että muuta yleisöä oli siellä todella paljon.

2089194.jpg

2089167.jpg

 

Kotimatkalla näyttelystä pysähdyimme kahvitauolle kesämökille. Siellä lunta oli paljon enemmän ja Ares mennä viipotti menemään keppien ja lumipallojen perässä mitä "isoisä" sille heitteli. Vaikka taukovierailu sinänsä jäikin lyhyeksi, kerkesi Ares ottamaan siitä niin paljon irti että painui takaisin untenmaille takakonttiin päästyään.

Sunnuntai-iltana ja maanantaiaamuna oli Ares ratketa liitoksistaan tajutessaan että maa on valkea Helsingissäkin. Viiden aikaan aamulla saatiin tarpoa kahdestaan koskemattomassa 30 cm korkeassa lumikinoksessa. Aika notkea koira pyörimään ympyrää noinkin isoksi koiraksi :)