Meillä kävi oikein kiva tuuri, oltiin ilmoittauduttu Toko 2 kurssille elokuulle koska toukokuun kurssi oli täpösen täynnä. Varapaikka kuitenkin lohkesi ja tänään päästiin ensimmäiselle tunnille mukaan. Taas kerran saimme kunnon opetuksen siitä kuinka kunnollinen kontaktiharjoittelu on kaiken A ja O. Osa tekemistämme jutuista meni todella hyvin, ja osa meni sitten vähemmän hyvin, johtuen ihan täysin omasta typeryydestä.

Esimerkiksi liikkeestä maahan meno ei olekaan ihan niin simppelijuttu, vaan pitää antaa maahan meno käsky vasta sitten kun koira on ottanut kontaktin. Tällä tavoin saadaan se hauvelikin paremmin motivoitua. Toivon että tämä tepsii, Ares kun tykkää välillä "lonnia" suorituksissa.

Tunti meni nopeasti ja Ares tykkäsi aivan kamalasti, varsinkin kun vieressä istui todella hyvän näköinen Collie. Kovasti teki toisen mieli mennä leikkimään, colliekin olisi tullut leikkimään Areksen kanssa. Sääli vain että emännät eivät antaneet, senkin pahalaiset.

Tunnin päätyttyä autolle mentäessä törmättiin toiseen "valkkariin" se oli tosin vielä hurjan nuori, joka meinasi heti alkuinnostuksissaaan saada lasinsiruja jalkohinsa kun joku älykääpiö oli mennyt rikkomaan lasisen JAffa-pullon petoniporsaaseen. Onneksi siitäkin selvittiin vain säikähdyksellä.

Olipas kullä mukavan puuhakas ilta, sekä Areksen että omistajien mielestä :)