Viime viikko tuli ja meni sutinalla.

Tiistaina mamma koitti tehdä vatsalihasjumpan lattialla ja sekös vasta oli Areksen mielestä hauska leikki. Mamma yirri ähistä ja puhista ja liikutella raajojaan eri suuntiin. Sehän oli ihan selkeä leikkiin kutsu! Kyllä oli mammalla 2 päivää vatsalihakset krampissa, ei pelkästään sen takia että niitä ei ole tullut harjoitettua pitkään aikaan vaan myös siitä syystä että kun karvakuonolainen tunki märän kuononsa kylkeen kiinni tai otti varpat suuhunsa niin kutitustuska aiheutti valtavasti nauramista. Tuplatreeniä Areksen valmentaessa :)

 Ares pääsi keskiviikkona telmimään Voiton kanssa Hietsuun ja se teki kyllä todella hyvää toisen "psyykkeelle". Pääsi riekkumaan oikein sydämen pohjast ailman kieltoja toisen pennun kanssa. Marraskuussa olisi tarkoitus mennä Voiton luokse yökylään joten täytyy ottaa hieman tuntumaa etukäteen. Tämä oli toinen tapaaminen ja se meni edelleen todella nätisti. Saas nähdä missä vaiheessa poikien välille tulee arvojärjestysten selvittelyt ja pysyykö ystävyys jatkossakin. Täytyypi lisätä vielä Voiton kuva tuonne galleriaan, ehkä ensi keralla tulee kamerakin mukaan niin saadaan otettua kaveruksista kuva.

Perjantaina lähdettiin käymään renkaiden vaihdossa "mummolassa" ja mikäs sen mukavaa kun iolla helliteltävänä. Sai oikein kaksi isoa herkkupalaa, enemmänkin olisi varmaan mennyt ellei "äippä" olisi ruvennut tylsäksi ja kieltämään. Kuulemma päivän herkkukiintiöt jo ylitettykin. Mutta saatiin sitä kotiin viemisiäkin,  ihania hirvisuikaleita ruokaan laitettavaksi. NAM! Niin joo ja saatiin isot läjät sanomalehtiäkin vielä mukaan eikä tarvitse dyykkailla roskiksia takapihalla. Nooh onneksi jokainen päivä menee enempi ja enempi kontrollissa.

Sunnuntaina punnittiin ja vaaka näytti lukemaksi 14 kiloa ja ikää 14 viikkoa. Aikamoinen saavutus mutta solakka se on kuin mikä. Tarkistettiin vielä varmuuden varaksi että annostus on kohdallaan. Aurinkoinen syysilma herätti juoksuhalut ja siinä sitä sitten kirmailtiin hiekka kentällä mamman kanssa hippaa edestakaisin. Pitää kyllä päästä mökille jotta toinen pääsisi rauhassa juoksemaan täysin vapaana eikä vain flexin avulla. Onhan se tietty parempi kuin ei mitään tuommoisiin hetkiin että saa vähän "löysää" mutta paljon kivempaa se olisi mennä täysin ilman hihnaa. Normaalitalutus remmi on sen hmm... olisikohan 2 metriä pitkä. Mutta ehkäpä ensi viikonloppuna!