Kesälomat vierähtivät nopeasti Heinäkuun vaihtelevassa säässä. Ares pääsi kolmeksi ihanaksi viikoksi Hankoon Hiltun kanssa peuhaamaan, kaksi ensimmäistä viikkoa "vanhempien" kanssa ja viimein viikko ilman. Tuon jälkeen paluu arkeen oli vaikea, leikkikaveri ja aamukasteen täyttämät nurmikot piti vaihtaa asfalttiviidakkoon ja hiljaisempiin päivärutiineihin.

Tuli tuon viikkojen aikana saatua antibioottikuurikin masusta löytyneisiin rakkuloihin jotka eivät ottaneet millään parantuakseen. Suihkusta ja peseytymisestä tuli pakonomainen riitti meresäs uinnin yhteyteen ja yhdessä vaiheessa meinaiskin jo näyttää siltä että Ares aina luokse komennon  kuultuaan päätti paeta paikalta. No hyvä opetus itselle että luokse kutsuttaessa on aina hyvä palkita ja välillä päästää menemään samantien, ilman sen kummempia toimenpiteitä.

Totelevaisuus ja näyttelykoulutukset ynnä muut asiat saivat myös jäädä hetkeksi, yllättävää kyllä, kaikki komennot ja kehotukset toimivat siltikin loman jäljiltä. Tottakai töitä saa tehdä tästä eteenpäinkin ja joissain jutuissa aloitetaan alusta mutta mikäs siinä, tässä on koko elämä aikaa oppia ja opetella. Yhdessä tekemiset kun tuovat piristystä päivään ja sisältöä elämään :)

Loman jälkeen haettiinkin sitten 1 vuotiaan vahvisterokotukset ja seuraavana tarvitsisikin miettiä varmaan lonkkakuvauksia